Ahoj.....jsem velký fanda a modelář RC letadel.....V poslední době se jsem si pořídil 3d tiskárnu a vytiskl pár letadel a zároveň nakoukl do kuchyně vojenské techniky.
Mám postavený A-34-Comet,a stavím Tiger 1 .
Jako záklaďák jsem sloužil u raketového vojska ....technický oddíl "Viničné",...byl jsem i na ostrých střelbách v Ašuluku ....rakety-DVINA ,VOLCHOV a NĚVA.
Líbil by se mi tisk tahače ZIL s návěsem s raketou Volchov,,,,,,a Zil s nosičem na 2 rakety Něva v měřítku 1:10....Tyhle jsme měli.....(SA2 S75 SAM2.......)
Neví někdo náhodou o něčem??
Našel jsem zatím jen rampu s raketou....sice 1:16....ale to už by se dalo zvětšit.....
Díky.......a všechny zdravím
Nový člen (postarší,ale nééé starý)
-
- Recruit
- HERMAN BIX
- Major-General
Re: Nový člen (postarší,ale nééé starý)
Hi.....I'm a big fan and modeler of RC planes.....Recently I bought a 3d printer and printed a couple of planes and at the same time peeked into the kitchen of military equipment.
I have built an A-34-Comet, and I am building a Tiger 1.
As a baseman, I served in the rocket army ... technical unit "Viničné", ... I was also at sharp shootings in Asuluk ... rockets-DVINA, VOLCHOV and NĚVA.
I would like a 1:10 scale print of a ZIL tractor with a semi-trailer with a Volchov missile,,,,,and a Zil with a carrier for 2 Neva missiles....We had these.....(SA2 S75 SAM2... ....)
Does anyone happen to know of anything??
So far, I have only found a ramp with a rocket....albeit 1:16....but that could be enlarged.....
Thanks.......and greetings to all
I have built an A-34-Comet, and I am building a Tiger 1.
As a baseman, I served in the rocket army ... technical unit "Viničné", ... I was also at sharp shootings in Asuluk ... rockets-DVINA, VOLCHOV and NĚVA.
I would like a 1:10 scale print of a ZIL tractor with a semi-trailer with a Volchov missile,,,,,and a Zil with a carrier for 2 Neva missiles....We had these.....(SA2 S75 SAM2... ....)
Does anyone happen to know of anything??
So far, I have only found a ramp with a rocket....albeit 1:16....but that could be enlarged.....
Thanks.......and greetings to all
HL JAGDPANTHER,HL TIGER 1,HL PzIII MUNITIONSCHLEPPER, HL KT OCTOPUS,HL PANTHER ZU-FUSS,HL STuG III,HL T34/85 BEDSPRING,
HL PZIV MALTA,MATORRO JAGDTIGER,HL F05 TIGER,TAMIYA KT,HL PANTHERDOZER,HL EARLY PANTHER G,TAIGEN/RAMINATOR T34/76,
HL AN-BRI-RAM SU-85
HL PZIV MALTA,MATORRO JAGDTIGER,HL F05 TIGER,TAMIYA KT,HL PANTHERDOZER,HL EARLY PANTHER G,TAIGEN/RAMINATOR T34/76,
HL AN-BRI-RAM SU-85
- HERMAN BIX
- Major-General
Great to have you along Mr Ploutvicka and it seems you have a very good start.
We would love to see pictures of what you have when you can.
As for your other questions about scale rocketry, I have no idea sorry !!
We would love to see pictures of what you have when you can.
As for your other questions about scale rocketry, I have no idea sorry !!
HL JAGDPANTHER,HL TIGER 1,HL PzIII MUNITIONSCHLEPPER, HL KT OCTOPUS,HL PANTHER ZU-FUSS,HL STuG III,HL T34/85 BEDSPRING,
HL AN-BRI-RAM SU-85
HL AN-BRI-RAM SU-85
-
- Warrant Officer 1st Class
Ahoj. From the West Coast of Scotland.
- Herr Dr. Professor
- Major
Ahoj and welcome from the U.S. Indeed, we would be glad to see photos of your Comet and Tiger 1.